Hva jeg kan tilby deg

Portret1
Portrettfotografering
Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse.  Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet.
Mer >>>

Bryllupsfotografering
Når bryllupet er over er det bildene som står igjen. Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen.
Mer >>>

helsekompetanse2016
Bedriftfotografering
Jeg tar gledelig i mot oppdrag fra bedrifter og organisasjoner. Ikke nøl med å ta kontakt med dine idéer og ønsker for å se om jeg kan hjelpe, og for å få et uforpliktende tilbud!
Mer >>>

5b2a2467
Eventfotografering
Jeg tar gledelig i mot oppdrag fra ditt Event, så ikke nøl med å ta kontakt med dine idéer og ønsker for å se om jeg kan hjelpe, og for å få et uforpliktende tilbud!
Mer >>>

Konfirmasjonfotografering
Prisen på konfirmasjonfotografering er 3500 kroner. Dette inkluderer fotografering utendørs; de 20 absolutt beste fotografiene fra fotograferingen, ferdig redigert; og levering av høytoppløslige digitale bildefiler på en minnepenn eller digitalt til nedlastning.

5b2a6911
Familiefotografering
Prisen på familiefotografering er 3500 kroner. Dette inkluderer fotografering utendørs; de 20 absolutt beste fotografiene fra fotograferingen, ferdig redigert; og levering av høytoppløslige digitale bildefiler på en minnepenn eller digitalt til nedlastning.
Mer >>>

dsc_1550
Freelancefotografering
Jeg tar gledelig i mot oppdrag som freelancefotograf, så ikke nøl med å ta kontakt med dine idéer, ønsker og behov for å se om jeg kan hjelpe, og for å få et uforpliktende tilbud!
Mer >>>

slider4
Babyfotografering
Prisen på babyfotografering er 2500 kroner. Dette inkluderer de 10 absolutt beste fotografiene fra fotograferingen, ferdig redigert; og levering av høytoppløslige digitale bildefiler til nedlastning.
Mer >>>