Bryllupsfotografering

Når bryllupet er over er det bildene som står igjen. Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen.

Jeg er inspireres av mote, og foretrekker en blanding av poserte og naturlige bilder. Bildene skal bære preg av kjærlighet, glede og moro.

Bryllupsfotografering – priser

Alle priser er inkludert digitale, høyoppløselige bilder. Bildene leveres med
fri privat bruksrett og er klar for forstørrelse.

Bryllupsfotografering, 2 timer   6000,-
Inntil 2  timers fotografering av vielse i Tromsø, inkludert minimum 30 høyoppløselige digitale bilder.

« 2 av 4 »

Bryllupsfotografering og vielse, 4 timer   12000,-
Fotografering av vielse og  bryllupsbilder – inkludert minimum 60 høyoppløselige digitale bilder. Vielsen byr gjerne på gode stemningsbilder av barn, familie og gjester. Hvis tiden tillater det kan jeg også fotografere mottakelse, dekorasjoner og stemning før gjestene setter seg til bords.

« 1 av 7 »

Halvdags bryllupsfotografering    15000,-
6 timer fotografering i valgfritt tidsrom. For eksempel et par timer av forberedelsene, vielse, bryllupsfotografering, gruppebilder av gjester og første del av selskapet. Inkludert minimum 80 høyoppløselige digitale bilder.

« 1 av 7 »

Heldags bryllupsfotografering   20000,-
Fotografering av forberedelser, vielse, bryllupsbilder, middag, gjester og stemning frem til kaffetid – inntil 12 timer. Inkludert minimum 100 redigerte digitale, bilder i fotojournalistisk stil. Jeg blir med hele dagen, og foreviger øyeblikkene som oppstår under forberedelser, seremoni og festligheter.

Hvis dere har spørsmål er det bare å ta kontakt – jeg gleder meg til å høre fra dere!